Ledig Tjänst

Behörig Lösull

MARKNADSLEDANDE LÖSULLSINSTALLATÖR

Nu är det dags för oss på SBI att expandera vår entreprenad. Vi söker nu flera lösullinstallatörer att bli en del av vårt härliga team. Ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

Om SBI

 

Svenljunga Byggnadsisolering AB är en ledande aktör inom lösullsisolering och smarta klimatskalslösningar. Företaget startades 1978 och sedan dess isolerar vi tusentals kvadratmeter i olika fastigheter, nya som gamla och stora som små. Vi hjälper våra kunder att spara pengar genom energieffektiva isoleringslösningar. Vi är verksamma i Göteborg, Västra Götaland och Värmland med flera regioner.

 

Att arbeta hos oss

Som lösullsinstallatör på SBI får du en varierad arbetsplats! Besöka nya platser i Sverige varje vecka, möta nya människor och lärdomar inom byggbranschen är några av sakerna som du kan få uppleva.

Det beskrivs som en rolig arbetsplats, med bra arbetskamrater och där en familjär känsla står i centrum. Hos oss har du möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser i en social, positiv och spännande miljö.

Är du trött på att köra lastbil? Hos oss är lastbilen bara ett arbetsverktyg. Sök jobbet som lösullsinstallatör hos Svenljunga Byggnadsisolering AB redan idag!

Du som person bör vara:

  • Positiv – vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans på jobbet och drar mot gemensamma mål
  • Självgående – tjänsten utförs på diverse olika arbetsplatser tillsammans med en kollega, så det gäller att hjälpa varandra och vara en bra lagspelare
  • Flexibel – den ena dagen är inte den andra lik, viss övertid och övernattningar förekommer då vi utför jobb lite längre bort
  • Noggrann – vi är stolta över vårt rykte som en duktig och professionell aktör. Det gäller att våra medarbetare utför våra tjänster med hög kvalitet och noggrannhet.
  • God fysik – Arbetet innebär en hel del kroppsarbete.

Grundläggande kompetenser

  • Körkort behörighet C och B är krav
  • God kunskap i svenska språket, såväl tal som skrift

Om Tjänsten

Din roll som lösullsinstallatör innebär att du bildar ett “isoleringsteam” tillsammans med en kollega. Tillsammans kommer ni, på daglig basis, besöka olika arbetsplatser och isolera olika byggnadskonstruktioner. Du kommer till en början sköta maskinen och materialmatningen, för att med tiden läras upp att även sköta materialinstallationen. Det team som du och din kollega utgör ansvarar för att uppdraget utförs på fackmannamässigt korrekt sätt. Ni ska dessutom städa iordning på arbetsplatsen och sätta upp erforderlig dokumentation för det utförda arbetet. Det är ett fysiskt arbete med stort ansvar!

Vad får du?

Våra medarbetare är vår viktigaste och högt aktade resurs. Därför är det viktigt för oss att du och dina kollegor mår bra på jobbet. På SBI arbetar ett positivt gäng som arbetar utan prestige. Oavsett om du arbetar på kontoret eller ute på fält är vi en enda stor familj. Vi har helt öppna kommunikationsvägar och är väldigt måna om att stödja och uppmuntra personalen i deras utveckling. Vi tror att en trygg medarbetare gör helt enkelt det bästa jobbet! Vi erbjuder en plats i en väletablerad organisation med korta beslutsvägar. Vi är kollektivavtalsanslutna och tror stenhårt på schyssta arbetsvillkor.

Är du redo att börja en ny resa med oss? Ta chansen och ansök redan idag.

E-post:
info@sbiab.com

Postadress:
Svenljunga Byggnadsisolering AB
Skalmeredsvägen 1
438 93 Landvetter