Om oss

 

 

Vår historia

1978 grundades Svenljunga Byggnadsisolering AB av Ann-Kristin och Lars Börjesson. Redan då var målsättningen att vara en ledande aktör i isoleringsbranschen i Sverige. Från då till nu har företaget utvecklats och vuxit till att ha över tjugo anställda och vi är idag verksamma i, bland annat, Göteborg, Västra Götaland, Halland, Bohuslän och Värmland. Vi har till och med isolerat byggnader på Grönland!

Även om vi vuxit är vi fortsatt ett familjeföretag, som hela tiden vill verka med sunda värderingar. Att våra kunder skall vara trygga och nöjda med vårt arbete är oerhört viktigt för oss på SBI AB. Genom att betrakta varje uppdrag som unikt, och varje kund som unik kan vi skapa oss en förståelse för just Dig, Ditt projekt och Dina behov. För att uppnå detta är vår strävan att alltid arbeta så nära vår kund som möjligt. Det är vårt sätt att säkerställa så att våra kunder ser och känner att vi arbetar med största yrkesstolthet, ansvarskänsla samt att vi är flexibla nog att kunna anpassa oss efter den enskildes behov.

Vår personal är certifierad enligt Behörig Lösull, vilket gör att våra kunder kan vara trygga med att våra metoder och produkter håller de standarder som de skall. Vi jobbar alltid med att utveckla vårt kunnande och att finna förbättringar, så att våra kunder skall kunna vara säkra på att de får bästa möjliga service och resultat.

Vi visar gärna upp en lång referenslista där vi isolerat såväl nybyggda bostäder, flerfamiljshus, skolor, livsmedelshallar och industrilokaler.

Framsida_losullsbroschyr_2013

Ord från vår grundare

"När jag startade SBI i slutet av 70-talet hade jag som mål att kunna erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva och miljömässiga isoleringsalternativ. Idag, över 35 år senare, känner jag att vi är en god bit på väg men vi arbetar konstant med att förbättra våra processer och produkter för att alltid ligga i framkant"

– Lars Börjesson, grundare och ägare

Vill du veta mer om våra tjänster?