LEDIGA TJÄNSTER

Är du redo att bli en av oss?

”Vi älskar när det är mycket att göra… SBI expanderar och därför söker vi nu fler duktiga medarbetare!”

Just nu söker vi

Lösullsinstallatör

Vill du ha ett jobb där du har möjlighet att utvecklas i en social, positiv och spännande miljö? Vill du ha ett jobb där du får möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser och jobba i ett härligt och positivt team? Har du lastbilskörkort? Då ska du söka jobbet som lösullsinstallatör hos Svenljunga Byggnadssisolering AB.

 

Vi expanderar och söker nu fler medarbetare på vår entreprenadsida, närmare bestämt en lösullsinstallatör.

 

Om jobbet: Vi är en ledande aktör inom lösullsisolering och smarta klimatskalslösningar. Vi har funnits sedan 1978 är ett kunskapsföretag inom vårt område. Varje år isolerar vi tusentals kvadratmeter i fastigheter, nya som gamla, stora som små, och hjälper därigenom våra kunder att spara pengar genom våra energieffektiva isoleringslösningar. Vi är verksamma i Göteborg, Västra Götaland, Värmland med flera regioner.

 

Din roll:

Du kommer, tillsammans med en annan kollega, bilda ett isoleringsteam. Tillsammans kommer ni på daglig basis att besöka olika arbetsplatser och isolera de konstruktioner som ålagts oss. Du sköter till en början maskinen och materialmatningen, och med tiden kommer du att uppläras till att även kunna sköta själva materialinstallationen. Tillsammans med din kollega ansvarar ni för att utföra vårt uppdrag på fackmannamässigt korrekt sätt, städa iordning efter oss på arbetsplatsen i fråga samt sätta upp erforderlig dokumentation för det utförda arbetet.

 

Vad vi erbjuder:

För oss är våra medarbetare vår viktigaste och högst aktade resurs. Därför är det av största vikt för oss att ha kollegor som trivs och mår bra på jobbet. Vi är ett positivt och roligt gäng, som jobbar utan prestige. Vi har helt öppna kommunikationsvägar, och är mycket måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling, efter som vi tror att en trygg medarbetare gör helt enkelt det bästa jobbet. Vi erbjuder en plats i en väletablerad organisation med korta beslutsvägar. Vi är kollektivavtalsanslutna och tror stenhårt på schyssta arbetsvillkor.

 

Du som person bör vara:

  • Positiv – vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans på jobbet och drar mot gemensamma mål
  • Självgående – tjänsten utförs på diverse olika arbetsplatser tillsammans med en kollega, så det gäller att hjälpa varandra och vara en bra lagspelare
  • Flexibel – den ena dagen är inte den andra lik, viss övertid och övernattningar förekommer då vi utför jobb lite längre bort
  • Noggrann – vi är stolta över vårt rykte som en duktig och professionell aktör. Det gäller att våra medarbetare utför våra tjänster med hög kvalitet och noggrannhet.
  • God fysik – Arbetet innebär en hel del kroppsarbete.

Grundläggande kompetenser:

  • Körkort behörighet C och B är krav
  • God kunskap i svenska språket, såväl tal som skrift

 

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Kontakta oss och skicka oss ditt CV och personliga brev.

Vi kommer att kalla intressanta kandidater till intervju, och därefter görs urval. Vid erbjudande av provanställning erbjuds även grundläggande utbildning i arbetet.

Kontakt för detta jobb

E-post:
info@sbiab.com

Postadress:
Svenljunga Byggnadsisolering AB
Skalmeredsvägen 1
438 93 Landvetter

Vill du skicka en spontanansökan?
Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt